nana ナナ

29 Ağustos 2008 Cuma

nereden basliyayim diye dusundum en sevdigim manga(anime)NANAdan baslamak istedim.Tabiki NANA yi takiben sevgili fare REMI ,Onu takiben olmazsa olmazim Jet li kisaca sevdiklerim yok olmadi en sevdiklerimden baslamaya karar verdim...Bende butun seri kitaplari ,animesinin vcd leri ve cikan filminin Dvd si mevcut.donup dolaip izliyorum buyuk bir keyifle.Ingilizceside mevcut.israrlar tavsiye ederim...

Efendim NANA yi alinti yaparak anlatmak istiyorum.Cunku baya uzun bir hikayesi var..ama illada benim ozetlemem gerekirse iki arkadasin super paylasimlari..YAni tam benlik bir karmasa :))))Daha da ayrintili bilgi icin buraya tiklayiniz :)
Hachiko'nun düşünceleriyle başlar: "Hey, Nana. Sen bizim karşılaştığımız günü hatırlıyor musun?" Bir metin mesajını almasının üzerine Komatsu Nana, işini bırakır, çantalarını toplar ve Tokyo'ya ilk tren biletini alır. Tren oldukça kalabalık olduğundan oturacak yer bulmakta zorlanır. Trenin ani bir duruşu, tökezlemesine sebep olur ve güzel punk bir kızın gitarı, Komatsu Nana'nın başına düşer. Kız, Nana'ya yardım eder ve fazla geçmeden iki kızın arasında güzel bir muhabbet başlar. Tokyo'ya yapılan bu uzun ve ertelenen yolculuk esnasında iki kız adaş olduklarını keşfederler. Oosaki NANA ve Komatsu Nana sadece adaş değillerdir yaşlarıda aynıdır, ikisi de 20 yaşındadır.Oosaki NANA ve Komatsu Nana, bir arada Tokyo'da varırlar. Komatsu Nana, tren istasyonunda onun erkek arkadaşı Shouji tarafından karşılanır ama Oosaki Nana çoktan gitmiştir hemde yeniden onu bulabilmesi için arkasında hiçbir iz bırakmadan. Komatsu Nana, bunun üzerine hayal kırıklığına uğrar ama Shouji'yi izler. Komatsu Nana'nın amaçları, Tokyo'da bir iş bulmak ve kendi geçimini sağlamaktır. Yine de, erkek arkadaşıyla birlikte yaşamanın üzerine, sadece yemek ve temizlik yapıp amaçlarını unuttuğunu bulur. Bu durum, Shouji ve Nana'nın ilişkisinde gerilemeye neden olur ve Nana yakında taşınması gerektiğini ve amaçlarını başarması gerektiğini fark eder ki eğer böyle olmassa Shouijiyle ilişkisi sona erecektir. Nana, bir apartman dairesi ve emlakçı Andou'yu bulur. Andou onu eski tuğladan yapılmış bir binaya götürür. Nana, daha ilk görüşten bu binaya hayran kalır ama 707 numaralı apartman dairesini açar açmaz bir kişinin daha daireye baktığını bulur; o trende karşılaştığı güzel punk kızı Oosaki Nana'dır! Komatsu Nana odalara ve eski bir moda küvetine aşık olur ve daireyi tutmak ister ama Oosaki Nana (tüyler ürpertici kapsül otellerinde yaşamaktan artık usanmıştır.) ilk olarak onun evi almak istediğini söyler. Komatsu Nana'nın emlakçısı Andou-san, aniden ikisinin bir arada yaşayabilecek olduğunu akla getirir ve kirayı ayırmayı teklif eder. Tabiki de, Bir ayda 35,000 yen ödemek, diğer yandan bir ayda 70,000 yen ödemekten daha ucuzdur. Oosaki Nana'nın emlakçısı Yokoi (açgözlü bir adamdır.) fark eder ki eğer Oosaki Nana, Komatsu Nana'yla apartman dairesini paylaşırsa, komisyon ücreti yarıda kesilecektir. Kurnazca düşünür ve Oosaki Nana'ya, Komatsu Nana gibi biriyle yaşamanın asabını bozabileceğini söyler ama Oosaki Nana, Yokoi'ye böyle birşey düşündüğü için çok yalnız bir adam olduğunu söyler. Oosaki Nana, Komatsu Nana'ya yüzünü döner ve şöyle der: "Görünüşe göre yarından başlayarak oda arkadaşları olacağız, Nana-chan."Sonra iki Nana'nın da oda arkadaşı ve arkadaş olacağı kararlaştırılmış olur.

0 yorum: