Japonya sokaklarinda kimler varmis :))

5 Eylül 2008 Cuma
mademki japonyadan haberler dedik..Haberin esas kaynagi sokaklara gidelim o zaman. az yazi cok foto diyorum.oncelikle sokaktaki cilgin japon genclerinden basliyorum..efendim zamanla sirasiyla japon arabalari,japon emo mu nemo mu bilemedigim boyslar cicekler bocekler hepsini buraya ekliyecegim :))


buyrun bakalim.










8 yorum:

  1. VaMoS BieN dedi ki...:

    1-2-3 nolu fotoları geçersek..çok renkliler..bence orda çok eğleniyosun:)

  1. serrose dedi ki...:

    senin orda daha neler neler var cicim
    onlarida goster :)

  1. Haydins dedi ki...:

    Ben japon bayanlari hep sade , sakin tipler olarak dusunmusumdur..Bu resimdekiler benim japon bayani kaliplarimin disinda..Tabii hepsi ayni olacak degil di mi??

    Onceki senelerde tatildeyken ciktigimiz bir yat turunda japon bir grup vardi bayanlarin hic biri ne gunese cikti ne denize girdi..Hatta thy'nin polar battaniyelerini asirmislar onlarin altindan cikmadilar..Bize cok tuhaf gelmisti anlatayim dedim :)

  1. Tanya's dedi ki...:

    Aaaa..pek stylishler Japon gençleri hehe.

  1. sermoon dedi ki...:

    sevgili vamos bien evet baya bir renkliler egleniyorum hemde heran :))

    canim kardesim serrose ekliyecegim ama zamanla.bir anda olmaz ki :)

    sevgili Haydins japonlar gunesten cok korkar.daha yaz gelmeden bir suru gunes koruyucu kremlerin tanitimlari baslar magazalarda ,hava az gunesli olsun semsiyeler ellerinde ve nem dengeleyici mendilleri ellerin altindadir...
    yeni nesil japonlar cok renkli.eski nesiller baya cok ama onlarda saclari mor leopar takimlar vs vs vs baya bir renkliler :)))
    sevgili tanya baya bir stylisler :))
    hepinize sevgiler

  1. laleninbahcesi dedi ki...:

    blogcuda yazarken Japonyada yaşayan ve bir Japonla evli bir arkadaşımız vardı. 25 yıldır orada yaşıyor. Hatta İstanbulda 2 gün misafirimiz oldu. Ondan Japon kültürü hakkında çok şey öğrendik ama bakın Japon modasını atlamış. Gençlerin bu kadar renkli olduğunu bilmiyorduk. Bize göre Japonya bir gelenekler ülkesi çünkü. Sevgiler size

  1. Adsız dedi ki...:

    Aaa ayol ben bunlara bakmaktan yolda yürüyemem ee bu bacılar fotoların çekildiğine kızmıyormu? Ay o apartman topuk ne öyle öğğk diyorum :)))

  1. chocolate's lover dedi ki...:

    style-arena diye bir sitede japonyanın sokak modasını tanıtıyor.Dün keşfettim sitesiyi.Çılgın ve renkliler..Bence diğer ülkelerin sokak modalarına bin basarlar.Çok zevkliler.