Internetten para kazanmak

6 Ekim 2009 Salı
Internette fazla zaman harcayan ve para kazanmak isteyen arkadaslarim asagdaki banner2e bir tik pls :)




ACIKLAMASI:::
Neobux Yabancı siteler içerisinde güvenilir ve ödeme yapan bir PTC ( Paid To Click ) Sitesidir.Sistemin çalışma prensibi tıklama ve online açılan reklamları izleme üzerine kurulu.




Neobux'a üyelik için tıkladığınızda register linkine tıklayarak kayıt işlemlerinize devam ediyorsunuz.



Neobux a üye olduktan sonra yapmanız gereken sadece açılan reklamları izlemek ve kazancınızı daha fazla arttırmak için alt üyeniz olması..Üye bulmakta zorlanıyorum diyorsanız bunun içinde bir çözüm var.Referans üye kiralayarak kazancınızı katlayabilirsiniz.Nebux'ta olabilecek hertürlü alternatif düşünülmüş ve sistem geliştirilerek diğer PTC sitelerden ayrı bir konuma yerleşmiştir.



Direk başladığınızda referas üye kiralayabilirsiniz.Gerçek üyeniz olması için ise bir ay geçmeli ve 100 tıklama yapmanız gerekmektedir.Yaptığınız gerçek referans üyeler sürekli alt üyeniz oluyor ve değişmiyor.Kiraladığınız üyeler ise 30 günlük süre dahilinde sizin oluyor.Kiralık ve gerçek üyelerinizi alt üyelikten çıkarabilirsiniz ve kiralık üyelerinizi yenileyebilir ve kiralama sürelerini uzatabilirsiniz.



Ödeme sistemi olarak ta paypal ,alertpay ve daha farklı sistemlerle çalışması işlerin ilerlemesi ve kolaylığı açısandan çok memnun edici. 2 $ gibi bir para ya ulaşınca ödeme talep edebiliyorsunuz.Bunun yanında premium (golden,ultimate vb.) üyeler için ek özellikler mevcut.

0 yorum: