Ruminarie ルミナリエ 2009

7 Aralık 2009 Pazartesi
Merhaba!!!
Bu sene yine Kobe'de Ruminarie kuruldu.Bildiginiz uzere gecen senede yazmistim.Ruminarie ne demek,anlami ve onemi vs..Merak edenler icin buraya bir tik.....Ozet olarak 1995 depreminde olenleri anmak icin yapilan,o gunu unutmamak adina guzel bir hafta.O isikli yollarda yururken gercekten insan muthis etkileniyor.
Ben Ruminarie'yi cok seviyorum.Isin asli baslangic yolundan baslayayip sonuna kadar hic yurumedim.Pek sevmem yurumeyi :) Ben ve arkadaslarim hep final yerine gider gorkemli isiklari gorur ,fotograf cekilir sonrada yemek saticilarinin oldugu yere gidip birseyler alip yer-icer,oradan Ruminarie yararina,seneye tekrar kurulmasi icin kazi-kazan alip kazir oradanda eve doneriz.Bunlarda yaklasik 3-4saat surer:)
Bu sene geldi gecti Ruminarie.Guzeldi,duygusaldi,ictendi ve yine cok kalabalikti.
Buyrun 2009 Kobe Ruminarie fotograflari:

Subayaki(buyuk deniz midyesi) yiyen sermoon

Kore omleti ve asahi ile sermoon

Sevgili yuko,gachapin(en sevdigim cizgi kahramani) ve sermoon

Final yerinde gachapin,sermoon ve manzara

Ve 2009 Ruminarie Final yeri



Kendinize iyi bakin.
Gorusmek uzere.
sermoon

3 yorum:

  1. Nedret dedi ki...:

    Hay benim güzel kızım.Ben Japon pazarını eklemişim, burayı eklememişim.Diyorum bu kızın sesi çıkmıyor hiç.Sana sağlıklı günler dilerim.Gez, gör, tadını çıkart oraların.Sevgiler.

  1. lezzettabağı dedi ki...:

    Gez,gez benim yerime de lütfen:)

  1. Berre dedi ki...:

    Güzeldi okumak, görmek ^^

    Sayende ruminaire' yi öğrenmiş oldum. Merak ettiğim şeyleri ve yerleri sayenizde görüp duyabiliyorum. Böyle daha fazla yazını görmek isterim :)