japon modasi

31 Ağustos 2008 Pazar
Burada dikatimi ceken genclerin anime karakterlerine olan ilgisi ve onlarin kostumlerini giyip fotograf cekmeleri..tamam bende anime seviyorum ama anime karakteri gibi giyinip dusmuyorum sokaklara:))
bir arkadasimla himeji cenral park a gitmistik.Tamam park superdi..tam benlik evlere senlikti :)) safarisinden hizli trenlere ters donen son teknoloji ufolardan korku odalarina kadar hersey guzeldide parkin ortasindaki kalenin etrafindaki japon gencleri beni kelimenin tam anlamiyla sok etti ...sanki hepsi anime sayfalarindan firlamis gibiydiler...
herneyse lafi donup dolastirip durmayayim buyrun fotolara geceyim.

anime"nin kiyafetlerini giymekle kalmayip maskesini (maske bile denmez resmen animenin suratinin kopyasini takan bir japon)
Baska bir anime karakterinin ayni sekilde ta kendisine burunen baska bir japon iki arkadas gelmisler parka giyinmisler favori anime kostumlerini birbirlerinin fotograflarini cekiyorlar :)

kalenin civarindaki anime karakteri kostumlu fotograf ceken ,cekilen japonlar :)

ayakkabilari cok ilgimi cekmisti.buyrun yakin plandan :)

enstante:ben ilk gordugumde parkta calisan gorevliler sandim.hani olurya disneyland" da falan kostum giyenler..arkadasima donup baya karakterler var ne guzel bu is dedigimde yok yok onlarda senin gibi buranin ziyaretcisi ama onlar fotograf cekilmeye geldi deyince kopmustum gulmekten :))) ee hobilere saygi duymak lazim.herkesin hobisi ilgi alani baska canim..

simdilik bu kadar.gorusmek uzere.hadi kalin anime sirinligi ve sevgisiyle :)

5 yorum:

  1. serrose dedi ki...:

    Bunlar beni korkutoyor yaa bu kadar bagimlilik olmaz kiiii

  1. Haydins dedi ki...:

    Ilgincmis bu japon hatunlar..

  1. Adsız dedi ki...:

    sermooncuğum güzel haberi bizim hatundan aldım aramıza hoşgeldin canım. Bende izninle ekledim seni. Uzaklarda 2 şeker dostumun olduğunu bilmek ne güzel İstanbul'a yolunuz düşerse bekliyorum ayrıca senin gibi deliye can kurban hehe :) öpüyorum en kocamanından.

  1. Tanya's dedi ki...:

    Aaa..ee cok eğlenceliymiş sokaklar oralarda..

  1. VaMoS BieN dedi ki...:

    Çok ilginç yaa..böyle okuyunca, fotoğrafları görünce falan başka bir dünya var da orada yaşıyorlarmış gibi geliyor.Sanki biz insanız da onlar başka bir şeymiş gibi..ne kadar farklılar.
    bi garip....