Japonya"da 2 muhtesem gece

22 Aralık 2008 Pazartesi
Yaklasik 1 hafta once iki yere davetliydim.Birincisi bayanlar gunu turkce tabiriyle :)
Gobek dansi kursuna giden bayanlarin kutlama gecesi.hayatimda bu kadar eglenmemistim sanirim.Arada birkac beyde vardi ama onlarda hip hop kursuna gidenler.Butun gece bir dokturdulerki agzim acik kaldi.
Jponlari cok seviyorum.su gibi insanlar.Nereye gitseler hangi ortami gorseler suyun kabin seklini aldigi gibi hemen bulunduklari ortamin seklini aliyorlar.eglenmesini biliyorlar.Kisaca yazmak gerekirse hayati yasamasini ve nerede ne yapilmasi gerketigini.Isse deli gibi calisiyorlar eglenceyse sonuna kadar egleniyorlar.asagdaki kareler o cok eglenceli bol kahkali geceden yansiyanlar.




Ikinci muhtesem gece ise sevgili Nakamura ve esi Natali "nin nazik yakiniku daveti.Serrose bahsetmisti yakinukdan isterseniz bir goz atin.Bende kisaca yazayim.Masanin ortasinda mangal var.Elektirikli yaniyor.Orada siparis ettiginiz eti pisiriyorsunuz,Yaki pisirmek yakmak niku da et anlaminda.yani et yakmak et pisirmek gibi anlaminda.hersenyse Nakamura bizi gercek Kore usulu olan resturanta davet etti.Yakiniku japonlara kore"den gelen bir adet.Burada cok var yakiniku restutanti ama esas Kore"yle birebir olanlar az-mis..Cok lezzetli etler salatalar yedik.Ve ve muhtesem Kore Sarabi ictik.Tadi cok tatli.Icmeyenlere tavsiye ederim.Icimi kolay ama dikkat!!Tekila gibi otururken bisi yok ayaga kalkinca basliyor dunya ayaklarinin altinda donmeye :))
Fotograflardaki kabin icindeki beyaz sivi Kore sarabi.Oraya ozgu sekilde servis ediliyor.digerleri Nakamura ve tatli esi Natali digeri ben ve arkadasim..








sonunda ekliyebildim.iyi seyirler:)


4 yorum:

  1. Adsız dedi ki...:

    Özlemişim yahu, tam zamanında geldim desene RSS'den bakıyorum ama taze taze video izlemekde başka :) Sefanız olsun kurtlar dökülmüş belli.

  1. GeCe dedi ki...:

    valla fazla vaktim yok o yüzden resimleri ve videoyu sonra izleyeecğim masaüstü resmim konusunda yaptığınız yoruma karşılık, bu resim Kagaya'nın internette ararsanız karşınıza çıkacak. Meşhur sizin oralardan bir adam (japon galiba). Dijital resimler ama gerçek gibi. Olağanüstü güzeller bir bakın bakalım.

  1. Semra Merdan dedi ki...:

    Valla sizi çok kıskanıyorum.Japonya benim en buyuk hayalımdi gençliğimde.Evlendik kaldık buralarda.Umarım gunun birinde gezmek için bile olsa gelebilirim.Sevgiyle kalın.

  1. Moonish (moonsun) dedi ki...:

    Mutlu yillar Sermooncum :)) Yeni yilda tum dileklerinin gerceklesmesi dilegiyle :))