HAFIZAM SILINDI

1 Nisan 2009 Çarşamba

Uzun zamandir yazamadim.Annemleri yolcu ettikten hemen sonra serrose"ye gittim geldim..Gitmeden once HDD almistim.Hani su bilgisayardaki fazla dosyalari icine atmak icin.

Once cok sevinmistim.Ne guzel hemde portatif vs vs..derkenn aldigimin ucuncu sabahi actim bakayim derken ne duyayim.Icinden anormal sesler geliyor.Beni cok fazla rahatsiz ettigi icin hemen aldigim yere goturdum.Hemen degistirceklerini soylediler,Dedim icindekiler ne olcak.O zaman icindekileri silin getirin dediler.
Eve geldim bu sefer bilgisayar cihazi tanimiyor.Dedim bir umut belki hata bilgisayardadir baska bilgisayardada denedim.olmadi :(((
Ama o sinir bozucu ses hala var.Hala aldigim yere gotur(e)medim.Cunku bir umut icindeki dosyalarimi alabilirim umuduyla ugrasiyorum.
Birkac firma buldum dosya kurtarici.Fakat 1gb 100-150 ytl den basliyor.ama kesin sonuc yok.2 ila 3 gun kontrol suresi var-mis.
Sonra dusundum nasilsa icindeki dosyalari bilgisayarimdan attim icine.Hemen daha once silip sonrada cop kutusunu(geri donusum kutusu)bosalttigim icin bi yol vardir sanirim dedim.
Netten arastirdim bikac program buldum.Cop kutusundanda sildiginiz belgeleri geri getiren baslikli.
Ise yaradi ama yari yariya.Birazi geldi birazi dosya adi var icerigi yok videolarimin hemen hemen hepsi yok olanda hata veriyor.
Su bikac gundur kendimi garip hissediyorum.Sudan cikmis balik gibi.Sanki gecmisim yok oldu.Sanki benim oncem yoktu.Bi aglayip iki guluyorum.Bir diyorum iyi oldu hayatima reset cekmis oldum bi diyorum ama ben nasil doncem bi daha o gunlere.Geceler boyu uyumayip montajladigim,ugrastigim kliplerim ne olcak.Yedegi bile yok ayrica.Bole gel gitlerle cozum yolu aramaya devam ediyorum.Her oneriyede acigim.
Demekki neymis;
  • Olaki bigun dosyalarini baska bi diske atarsan yedegini almaliymissin!
  • Geri donusum kutusundan silinen dosyalari geri gertirince baska seyleride gorme sansin oluyormus(sen evde yokken evdeki balik neler yapti diye )
  • GARIP BIR IKILEME DUSMEMEK DELI GIBI GOOGLE DA ARA,TELEFONA SARIL,GECE UYKUNDAN UYANIP UYANIP ACABA GECMISMIDIR BOZUKLUGU DEYIP HDD YI PC BAGLA- CIKAR YAPMAMAK ICIN YEDEK ALINMASI HATTA MUMKUNSE BI KAC YEDEK ALINMASI SARTMIS.
ahh buffalo ahh aldin benden gecmisimi :(
hepinize sevgiyle.

6 yorum:

  1. GeCe dedi ki...:

    geçmiş olsun insan çok telaşlanıyor ama geri gelebilir

  1. Canım çok üzüldüm :( Sistem geri yükleme yaptın mı?

  1. Canım bir de bu link var: http://rapidshare.com/files/2786180/DIR.exe
    %100 geri alıyormuş.

  1. sermoon dedi ki...:

    sevgili GeCe
    hala arastriyorum insalah geri gelir.fakat beyni zarar gordyse imkani yok-mus..bakalim ne olcak.

    Sevgili Acemi Sef ;
    neler yapmadimki.bi kismi geri geldi ama sadece fotograflar.videolar,yazi dosyalarim,pps ler vs yok.gelen fotograflarda olmasa daha iyi.gorntusu igrenc ve tam ekran acinca yarisi cikiyor :(

    link icin cok tesekkur ederim.hemen bakacagim.cok saol canim.

  1. geçmiş olsun:) umarım düzelir..

  1. serrose dedi ki...:

    bende olanlari veririm sana seker uzulme
    aglama kiyamam ben sanaa