Hosgeldin Bahar

10 Nisan 2009 Cuma
Ne zamandir yagmur camur,soguk ruzgar haliyle montlar botlar tir tir titremeler.Bahar gelmicek derken piril pril sicacik bir sabaha uyanmak.Dolayisi ile insan kendini cok dinc hissediyor.Yenilenmis gibi.Boyle birgunde evde durmak istemedim.Cikardim dolaptan bahar kiyafetlerini ne bulduysam gecirdim ustume attim kendimi sokaklara.Istikamet alisveris :)))

Baligin birazcik zorlamasi ile gozluklerimden basladim yenilenmeye.Baharin rengine uygun olsun istedim.Civil civil olsun istedim.Tek renk olmasin dedim.Isiga gore hafiften rengini degistiren bukalemun tarzi bi gozluk aldim.iste asagdaki fotograflarda var.eski-yeni gozluklerim :) Sonra istikamet claire"s..Daha onceki postumdada vardir.Ben takilara bayilirim.Sanirim su dunyada en cok sahip oldugum esyam takilarimdir.Onlarda bahara uygun olsun istedim.NE renk bulduysam aldim.Cok begendiklerimden ikiser tane aldim,aldim ki taki sevenleride mutlu etmek istedim.
Sonra cuzdan gordum raflarda.Pek bi hosuma gitti.Paril paril.E onuda alayim dedim aklim kalmasin sonra.Bayilirim ya ben piriltili,pariltili nasil derler cangil cungul yani simli salkim sacak olan herseye.....
Sonra birden aklima geldi kisin butun yazliklarimi elden cikarttigim.Birkac bisi alayim icim rahat etsin dedim.Hem baharda geldi ya gomlek ici giyerim hatta hava cok sicak olursa tekte giyer cikarim sokaga dedim ve rengine vuruldugumu aldim.Tek kalmasinlar dedim sortta aldim :)))
Dolabimda fazla mor renk yok oldugunu dusundum.Nedenini bilmiyorum.Bu yuzden almaliyim dedim.



Iste rengarenk dedim ama siyahta aldim.Ustune binbir renk takilarimi takmak icin.Siyahin ustune takilan her aksesuar super durur degilmi?


Mademki bahar gelmis yine renklere takili kaldigim icin gordugum gibi aldim.Pek fena takilmisim ben renklere.Sanirim icime islemis baharin ozlemi,renkleri :))

Ve yorgun argin eve geldim.Pek huyum degildir ama son zamanlarda serroseden bulasmis olcakki posta kutusuna ugradim :)))


Uc adet kart.Sekermi seker.Ama en onemlisi en degerlililerim el yazisi icten yazilmis birkac cumle...
Annem,Kardesim,Teyzem bende sizi cok seviyorum.Iyiki varsiniz...

Bugun iyi basladi iyi bitti.Kendimi bugunki havanin etkisi ile hala daha huzrlu ve mutlu hissediyorum.Umarim yarin sabahta balkonda kisa kolluyla kahvemi icebilirim.Simdi tek dusuncem bu..Cok ozlemisim gunesi,sicagi coookkkkk..
sevgiyle
sermoon

12 yorum:

  1. serrose dedi ki...:

    Hayatta en sevfigim seylerden biri de senin cuzdanlarina el koymak !!!!
    hahahaha gozum var bilion
    iyi gunlerde kullan yawrum ebnimmm

  1. sermoon dedi ki...:

    cadiii seni...kalmadi artik cuzdanlarim...simdi sadece cuzdanim vardi bugun cuzdanlarim var dicekken tuhhh bu aldigimdami gitti gitcek simdi :)))


    gercekten begendiysen soyle yarin gidip alayim.son iki tane kalmisti.yani demem oki bunu vermeye niyetim yok
    hi hi hi :))))

  1. serrose dedi ki...:

    hainlik etmeee
    eski koye yeni adet getirmee
    alirim elinden gene ;p

    ama annemde benim elimden alio bu isi sevmiom ben :)

  1. Moonish (moonsun) dedi ki...:

    Sermooncum civil civilsin :)) cicilerini iyi gunlerde kullan, hepsi cok guzel :) Bahar geldi artik, tadini cikartmak lazim :)

  1. sermoon dedi ki...:

    MoonSun;
    cok sagol canim.buyuk bir bekleyisten sonra geldi bahar.tadini cikartiyorum doya doya :)bugun ilk gunuydu :)))

  1. bu çereçeveli gözlüklerden çok istiyorum ama clark kent'e benzemekten korkuyorum. hani süpermen olan. çünkü yüzüm yuvarlak oval arası. bi deneyim bakalım gözlükçüye gidip.sana çok yakışmış mesela..

  1. sermoon dedi ki...:

    *Mutfaktaki Deli*;
    gidip denemelisin kesinlikle..bende ilk bizim balik anlattiginda hayir olmaz komik sacma vs dedim.sonra gittik bi baktim dusundugum kadar fena degil.aldim taktim gitti..icine sinerse al canim tak .
    cok tesekkur ederim yakistirdigin icin ama ben sanada yakisacagini hissediyorum .

  1. Adsız dedi ki...:

    merhaba her ikiside çok yakışmış bence gözlüklerin :)

  1. sermoon dedi ki...:

    asya selda;

    cok cok tesekkur ederim :)

  1. Adsız dedi ki...:

    rica ederim:):) merhaba güzel baharlar size:):)

  1. GeCe dedi ki...:

    güle güle giy en iyisini yapmıssın

  1. sermoon dedi ki...:

    GeCe
    cok cok tesekkur ederim:))
    asyaselda:
    sizede cok guzel baharlar :)))