Prenses Natsumi-chan

24 Ağustos 2009 Pazartesi

Natsumi,annesi ve sermoon

Natsumi ve babasi


Merhaba:)
Inisler cikislar ,olum-yasam derken hayat akip gidiyor.Ve gercekten cok garip su hayat.gecen haftalarda can dostuma aglarken simdi ise japon yakin arkadasimin bebegine seviniyorum.
Dun bebek gormeye gittik.Tatli prenses Natsumi haziran ayinda dogmustu fakat Turkiye"ye donecegim icin gidememistim.Dun babasi aradi ve Natsumi sizi gormeyi cok istiyor ama dedi.Bizde kiramadik gittik :)
Babasi Kobe"de cok unlu bir yerde ahcidir.Yine bize o mukemmel nabe yori
(tencere yemegi )yapti.Annesi bizimle ilgilendi.Henuz 2.5 aylik Natsumi ise uslu slu yataginda bizi seyretti.Bir ara bu bebek gercekmi diye inanin gidip yokladim.Cunku hic aglamadi.Sadece bir kere dondu yataginda annesi hemen kalkti acikti dedi :))))Natsumi doktorunun dedigine gore cok erken donmeye baslamis.Doktoru annesine demiski bu kiz cok cok erken yuruyup konusabilir:)
Annesi istersen kucagina al dedi ama ben acikcasi korktum.Cok kucuk ve birsey olmasindan korkup yataginin yaninda poz verdim.Natsumi"nin albumu icin gelen misafirlerle fotografini cekip altina birseyler yazdiriyorlar.

Japonya"da bebek gormeye giderken genelde zarfin icine para konuluyor.Bu arkadasinin yakinligina gore 5.000 yenden basliyor.Ve birde hediye aliyorsunuz,Kiyafet alinmiyor.Cunku bebegin giyim stilini annesi ve babasi belirlemek begenip almak isterlermis.Yasina uygun oyuncak alinmasida sartmis!!Ben hediye alirken ne alayim dedim birsey begendim hem calisan kiz hemde benim balik olmaz o 1 yas ustu icin Natsumi daha sifir diyerek uyardilar beni :)Hersey zamaninda alinmaliymis.Neyse ogrenmis olduk.Sifir grubuna uygun oyuncagimi aldim mesajimi yazdim paramida zarfin icine koydum.Annesi ve babasi icinde Turkiye"den aldigim hediyeleride aldim koyulduk yola.

Yemegimizi yedik,sonra Natsumi"nin uyku saati geldigi icin ,evdeki ses ve gurultu uyku saatini bozabilcegi icin baligim,NAtsumi"nin babasi ve diger arkadasim sahile gittik.Marketten hanabi(havai fisegi)aldik.Bu havafisekleri eglence amacli kucuk olanlardir.Sahilde hem sohbet ettik hemde eglendik.Sonrada evlerimize donduk.
ekleyebilirsem hanabi videosu ekleyecegim.
kalin sevgiyle
sermoon




Hanabide sermooon :)

4 yorum:

  1. sinem (adacim) dedi ki...:

    Natsumi'ye bravo. Örnek teşkil etmesi için göbişe doğru yüksek sesle okudum yazdıklarını. Bak tek başına yatarmış, hiç ağlamazmış... Gerçekten çok erken dönmeye başlamış, buna da bravo. Ve Japon gelenklerine de bayıldım.

    İyisin değil mi?İyi ol. Sevgiler...

  1. sinem (adacim) dedi ki...:

    Neredeyse unutuyordum bir bravo da Ada'dan sana geldi. "Vay be süper ışıklar çıkarıyor." şeklinde:))

  1. sermoon dedi ki...:

    Merhaba!!!!
    gecmis gunlere gore cok iyiyim.Japon bebekleri,cocuklari,tetiskinleri hep aynidir.sessiz,sakin ve uslu :))
    Ada"cim gel buraya beraber yapalim hanabi :)
    sizlerde iyisiniz sanirim.kocaman optum :)

  1. Adsız dedi ki...:

    he he he bizdede büyüyünce oynasın giysin diye büyük büyük alınır değilmi:)